Ledige stillinger

iVekst AS er en bedrift som tilbyr varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA) til mennesker som står utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. I tillegg har vi lærekandidater med behov for spesialundervisning i bedrift. Vi har 82 VTA-plasser, hvorav krav fra NAV er, 50 % tilknyttet eksterne bedrifter. Vi tilrettelegger arbeidsoppgavene i forhold til den enkelte arbeidstakers behov, slik at arbeidstakeren opplever utvikling, mestring og en meningsfylt jobbhverdag. Arbeidstakerne i VTA har 100 % varig uførestønad og mottar bonuslønn for timene de møter på jobb. iVekst har sammen med Larvik kommune, Fritzøe Eiendom og Studio Nille etablert Café Sliperiet. iVekst har stått ansvarlig for utforming og er nå ansvarlig for daglig drift. Cafè Sliperiet er en arbeidsarena for arbeidstakere med behov for tilrettelagt arbeid og for personer som har falt ut av det ordinære arbeidsliv.

.

Vi søker nå 3 ungdommer / elever i videregående skole som vil være en del av vårt team:

Deltid / sommerjobb på Cafe Sliperiet

.

Ansvarsområder

Som medarbeider på Cafe Sliperiet jobber du med oppgaver knyttet til daglig drift av kafeen.

Du vil ha arbeidsoppgaver innen:

 • Betjene kunder
 • Lage og servere mat
 • Lage kaffe på vår baristamaskin
 • Håndtere varemottak
 • Gjennomføre rutiner ihht. IK mat
 • Rydding og oppvask
 • Diverse forefallende arbeid.

Du lykkes i rollen som medarbeider i Cafè Sliperiet når du yter god service til våre kunder, jobber strukturert og jobber aktivt for et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som har:

 • Du har et sterkt ønske om å jobbe med kundeservice
 • Er blid, positiv og løsningsorientert
 • Er sosial og liker å jobbe med mennesker
 • Trives i en hektisk hverdag – og liker å ta ansvar for at Cafè Sliperiet får fornøyde kunder

.

Arbeidstiden for stillingene:

Ukedagene kl. 1600 – 2030

Helg kl. 0800 – 1600

Skoleferier Arbeid både på dagtid og ettermiddag/kveld

.

Nysgjerrig?

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med avdelingsleder Therese Saga, tlf. 97 60 45 36 eller på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknad og CV sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 30.03.2020

Vi ønsker at arbeidsstaben vår i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen med hensyn til alder, kjønn, kulturell bakgrunn og evt. funksjonsnedsettelse. Iht. Offentlighetslovens § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Vi vil varsle søkere som har bedt om unntakelse fra offentlighet hvis dette ønsket ikke kan imøtekommes.


Om Café Sliperiet

iVekst har sammen med Larvik kommune, Fritzøe Eiendom og Studio Nille etablert Café Sliperiet. iVekst står ansvarlig for utforming og daglig drift. Stedet vil være en arena for arbeidstakere med behov for tilrettelagt arbeid og for personer som har falt ut av det ordinære arbeidsliv.