Vinner av Hammerdalsprisen 2022

Siden 2015 har Fritzøe Eiendom delt ut Hammerdalsprisen. Prisen har gått til den bedriften som det aktuelle året har gjort seg bemerket på unikt vis. I 2022 vant Café Sliperiet den ærefulle prisen.

Juryens begrunnelse:
Ordet bærekraft finnes i ulike varianter og brukes stadig i flere sammenhenger. Det er sammenhengen mellom miljømessige og sosiale forhold, samt økonomi som avgjør om noe er bærekraftig. -Mange forbinder allikevel- og fortsatt, ordet bærekraftig til forhold som omhandler miljø.

Årets prisvinner har satt en av de andre dimensjonene på dagsorden og har for alvor tatt ansvar for- og gjennomført et løft i kommunen for sosial bærekraft. På relativt kort tid har de klart å skape puls, stemning og hjerte til bydelen vår. De har med sine dedikerte og kreative ansatte gjort Hammerdalen til stedet der vi vil være, som er helt i tråd med Fritzøe Eiendom sin visjon.

Allerede fra starten i 2019 ble denne bedriften en institusjon og en destinasjon ikke bare i Hammerdalen, men også trykket til brystet av hele Larviks befolkning.Med sitt jordnære, men kvalitetsbevisste fremtreden er dette et sted hvor man automatisk føler seg hjemme. Alltid smilende og i godt humør, er det åpenbart for enhver besøkende at de ansatte stortrives på jobb.

Bedriften vil være et tilbud som favner alle; Larviks innbyggere, næringsliv, elever som skal på time på kulturskolen, Studio Nille og så videre. Årets prisvinner vil være en arbeidsarena for arbeidstakere med behov for tilrettelagt arbeid og for personer som har falt ut av det ordinære arbeidslivet og er selvfølgelig Café Sliperiet!

Et resultat av samarbeid mellom flere parter

Café Sliperiet er et resultat av et fruktbart samarbeid mellom Larvik kommune, lokalt næringsliv og kulturaksen i byen vår.